Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.
Novinka

WAHL Silver Wine (Magic Clip a Cordless Detailer set)

Naše ultimátne sada do každého Barbershop - sieťový strihací strojček Wahl Magic Clip a bezkáblová kontúra Wahl Detailer Cordless. Nájdete tu i všetky dostupné nástavce.

Čítať viac ..
€ 249.00 s DPH
€ 207.50 bez DPH

Naše ultimátne sada do každého Barbershop - sieťový strihací strojček Wahl Magic Clip a bezkáblová kontúra Wahl Detailer Cordless. Nájdete tu i všetky dostupné nástavce.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 249.00
€ 207.50 bez DPH

WAHL Silver Wine (Magic Clip a Cordless Detailer set)

Kvalitné profesionálne strihací strojček na vlasy z preslávenej série 5 star - WAHL MAGIC Clip

Vyskúšajte strihací strojček, ktorý používajú dnes a denne profesionáli v kaderníctvach a Barber salónoch po celom svete: Magic Clip od americkej značky WAHL, ktorá dominuje svetu strihacích strojčekov takmer 100 rokov, je úplná klasika v tomto odbore.

Wahl Magic Clip je osadený celokovovou chrómovanou strihacie hlavicou vysokej kvality so šírkou strihu 40 mm as posuvnou výškou strihu od 0,8 mm do 2,5 mm. Strojček poháňa spoľahlivý a silný vibračný motor s 6000 otáčkami za minútu. Kábel je pevný s dĺžkou 2,4 metra. Dizajn strojčeka je v klasickej Barber úprave, ktorý ctí eleganciu, robustnosť a ergonómiu.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje osem prídavných nástavcov (1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm) a plochý kadernícky hrebeň. V sade tiež nájdete čistiaca kefka na odstránenie zvyškov vlasov, ochranou krytku na strihacie hlavicu a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití.

Kľúčové vlastnosti:

  • sieťový 230 V, 50 Hz sa spoľahlivým vibračným motorom 6000 1 / min.
  • robustný, klasický tvar s elegantným chrómovým dizajnom - vysoký lesk
  • kvalitná kovová chrómovaná strihacie hlavice, posuvné, široká 40 mm s výškou strihu 0,8 - 2,5 mm
  • príslušenstvo: 8 plastových prídavných hrebeňov: 1.5 mm, 3.0 mm, 4.5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm, hrebeň, čistiaci štetček, olej, chránič hlavice
  • kábel dĺžky 2,4 m
  • hmotnosť: 620 g
  • výroba: WAHL USA

Tip barbera: "Jeden z dlhodobo najobľúbenejších strojčekov v kaderníctvach a Barber salónoch po celom svete. Klasický a spoľahlivý strojček určený do náročných každodenných podmienok. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu. V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť. Ak sa vám hlavice pri dlhšom prevádzke zahrieva, je vhodné použiť špeciálne vychladzovania sprej. "

Bezkáblová verzia obľúbenej kontúry Detailer od americkej značky Wahl.

Vyskúšajte jednu s najlepších kontúr súčasnosti - Cordless Detailer LI od americkej značky Wahl, ktorá dominuje svetu strihacích strojčekov takmer 100 rokov. Obzvlášť v Barber svete je klasický Detailer legendou, preto bola jeho akumulátorová verzia už dlho očakávaná.

Wahl Cordless Detailer LI sa pýši celokovovú strihacie hlavicou T-Blade Wide o šírke 38 mm a výškou strihu 0,4 mm. Akumulátorová prevádzka zaisťuje kvalitné Li-iónová batéria s predĺženou životnosťou a bez pamäťového efektu. Doba nabíjania je 60 minút a v plnej prevádzke strojček vydrží až 100 minút. Strojček disponuje aj funkciou "rýchleho dobitie" čo v praxi znamená 5 minút dobíjania na 14 minút prevádzky. Iste oceníte aj elegantné a napriek tomu ergonomické spracovanie, ktoré jednoducho padne do ruky a lahodí oku. Strojček je extrémne ľahký - váži iba 186 gramov, takže je radosť s ním pracovať po celý deň. Cordless Detailer LI poháňa spoľahlivý rotačný motor s výkonom 6800 otáčok za minútu.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje 3 plastové prídavné nástavce. Výška prídavných hrebeňov je 1½ mm, 3 mm, 4½ mm. Samozrejmosťou je dobíjací stojanček s adaptérom. V sade ďalej nájdete aj Barber hrebeň a kefu pre-fade, čistiaci štetec na odstránenie zvyškov vlasov, ochranou krytku na strihacie hlavicu a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití.

Kľúčové vlastnosti:

  • ultimátne akumulátorový kontúrovacou strojček
  • zachováva excelentné vlastnosti klasického Detailer, bez nutnosti kábla
  • vysoko efektívny Li-iónová batéria - ideálne pre nepretržitú prevádzku
  • funkcie "rýchleho dobitia" - behom 5 minút sa akumulátor nabije na 14 min prevádzku
  • profesionálny rotačný motor s veľkým výkonom (6800 ot./) a dlhou životnosťou
  • robustný, klasický tvar
  • kvalitná kovová chrómovaná strihacie hlavice T-Blade, široká 38 mm s výškou strihu 0,4 mm
  • veľmi nízka hmotnosť - iba 186 g (bez kábla)
  • dĺžka kábla - 2,4 m
  • Príslušenstvo: 3 prídavné hrebene - # ½ (1½ mm) • # 1 (3 mm) • # 1½ (4½ mm), nabíjací stojan, adaptér, Barber hrebeň, Barber pre-fade kefka, čistiaci štetec, olejnička sa špeciálnym olejom na strihacie hlavice, ochranný kryt strihacie hlavice
  • ideálny do Barber shopu
  • výrobca: WAHL USA

 

Tip barbera: "Jeden z najpopulárnejších kontúrovaciu strojčekov v kaderníckych a Barber salónoch a konečne bez kábla! Jednoduchosť, kvalita a spoľahlivosť. Ideálne do komba ku strojčekom radu 5 Star - napr. Magic Clip, Super Taper atď. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu . V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť. "

 

 

WAHL Professional je severoamerická firma založená v roku 1919 Leom J. Wahl, ktorý si toho roku nechal patentovať prvý elektrický strihací strojček na vlasy. Táto korporácie sa týmto stála lídrom na poli profesionálnej i domácej starostlivosti o vlasy vo svojej kategórii.

V roku 1967 firma predstavila prvý bezdrôtový dobíjacie strojček a roku 1971 ho uviedla na trh, čím okamžite ovládla cez 90% severoamerického trhu sa strihacími strojčeky. V roku 1987 firma vynašla prvý kulmu na vlasy, začala vyrábať aj rôzne druhy sušičov vlasov. V roku 1996 WAHL kupuje nemeckej firmy vyrábajúce strihacie strojčeky MOSER a ERMILA, čím sa stáva najväčším výrobcom strihacích strojčekov na svete. Paleta produktov sa rýchlo rozrástla a firma predstavuje svetu prvú žehličku na vlasy.

V roku 2009 oslavuje WAHL 90. výročie založenia ako priekopník produktov pre profesionálne a domácu starostlivosť o vlasy.

Firma WAHL k dnešnému dňu zamestnáva viac ako 2200 ľudí, jej produkty sa predávajú v 165 krajinách sveta a vo svojom portfóliu drží viac ako 100 patentov.

Kód: 1616-1616
Výrobca WAHL
Co chci ostříhat
Vlasy ÁNO
Fúzy ÁNO
Napájení
Akumulátorové ÁNO
Sieťové ÁNO
Kombinované ÁNO
Zaměření strojku
Na kompletnej strih ÁNO
Na detaily ÁNO
Typ strojku
WAHL Detailer ÁNO
WAHL Magic Clip ÁNO

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?