Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.

WAHL Cordless Detailer LI

Bezkáblová verzia obľúbenej kontúry Detailer od americkej značky Wahl. Široká hlavica T-Blade, výška strihu 0,4 mm. Li-iónová batéria s prevádzkovou dobou 100 min.

Čítať viac ..
€ 169.00 s DPH
€ 140.83 bez DPH
Cena pre registrovaných € 165.00

Bezkáblová verzia obľúbenej kontúry Detailer od americkej značky Wahl. Široká hlavica T-Blade, výška strihu 0,4 mm. Li-iónová batéria s prevádzkovou dobou 100 min.

Čítať viac ..
€ 36.67

Príslušenstvo Detailer

Hlavice 32 mm a hlavice 38 mm a nadstavce
€ 33.30
€ 34.44
€ 6.63
€ 7.37

Oleje na strojčeky

Nezabudnite na olejovanie strojčeka, predĺžite mu životnosť a bude Vám strihať dlhšie, odporúčame tieto prípravky:
€ 5.00
€ 6.48
€ 10.93

Čistiace a dezinfekčné spreje

Na čistenie, dezinfekciu a okamžité schladenie hlavice odporúčame:
€ 15.56
€ 16.48
€ 9.26
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 169.00
€ 140.83 bez DPH

WAHL Cordless Detailer LI

Bezkáblová verzia obľúbenej kontúry Detailer od americkej značky Wahl.

Vyskúšajte jednu s najlepších kontúr súčasnosti - Cordless Detailer LI od americkej značky Wahl, ktorá dominuje svetu strihacích strojčekov takmer 100 rokov. Obzvlášť v Barber svete je klasický Detailer legendou, preto bola jeho akumulátorová verzia už dlho očakávaná.

Wahl Cordless Detailer LI sa pýši celokovovú strihacie hlavicou T-Blade Wide o šírke 38 mm a výškou strihu 0,4 mm. Akumulátorová prevádzka zaisťuje kvalitné Li-iónová batéria s predĺženou životnosťou a bez pamäťového efektu. Doba nabíjania je 60 minút a v plnej prevádzke strojček vydrží až 100 minút. Strojček disponuje aj funkciou "rýchleho dobitie" čo v praxi znamená 5 minút dobíjania na 14 minút prevádzky. Iste oceníte aj elegantné a napriek tomu ergonomické spracovanie, ktoré jednoducho padne do ruky a lahodí oku. Strojček je extrémne ľahký - váži iba 186 gramov, takže je radosť s ním pracovať po celý deň. Cordless Detailer LI poháňa spoľahlivý rotačný motor s výkonom 6800 otáčok za minútu.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje 3 plastové prídavné nástavce. Výška prídavných hrebeňov je 1½ mm, 3 mm, 4½ mm. Samozrejmosťou je dobíjací stojanček s adaptérom. V sade ďalej nájdete aj Barber hrebeň a kefu pre-fade, čistiaci štetec na odstránenie zvyškov vlasov, ochranou krytku na strihacie hlavicu a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití.

Kľúčové vlastnosti:

  • ultimátne akumulátorový kontúrovacou strojček
  • zachováva excelentné vlastnosti klasického Detailer, bez nutnosti kábla
  • vysoko efektívny Li-iónová batéria - ideálne pre nepretržitú prevádzku
  • funkcie "rýchleho dobitia" - behom 5 minút sa akumulátor nabije na 14 min prevádzku
  • profesionálny rotačný motor s veľkým výkonom (6800 ot./) a dlhou životnosťou
  • robustný, klasický tvar
  • kvalitná kovová chrómovaná strihacie hlavice T-Blade, široká 38 mm s výškou strihu 0,4 mm
  • veľmi nízka hmotnosť - iba 186 g (bez kábla)
  • dĺžka kábla - 2,4 m
  • Príslušenstvo: 3 prídavné hrebene - # ½ (1½ mm) • # 1 (3 mm) • # 1½ (4½ mm), nabíjací stojan, adaptér, Barber hrebeň, Barber pre-fade kefka, čistiaci štetec, olejnička sa špeciálnym olejom na strihacie hlavice, ochranný kryt strihacie hlavice
  • ideálny do Barber shopu
  • výrobca: WAHL USA

 

Tip barbera: "Jeden z najpopulárnejších kontúrovaciu strojčekov v kaderníckych a Barber salónoch a konečne bez kábla! Jednoduchosť, kvalita a spoľahlivosť. Ideálne do komba ku strojčekom radu 5 Star - napr. Magic Clip, Super Taper atď. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu . V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť. "

 

 

WAHL Professional je severoamerická firma založená v roku 1919 Leom J. Wahl, ktorý si toho roku nechal patentovať prvý elektrický strihací strojček na vlasy. Táto korporácie sa týmto stála lídrom na poli profesionálnej i domácej starostlivosti o vlasy vo svojej kategórii.

V roku 1967 firma predstavila prvý bezdrôtový dobíjacie strojček a roku 1971 ho uviedla na trh, čím okamžite ovládla cez 90% severoamerického trhu sa strihacími strojčeky. V roku 1987 firma vynašla prvý kulmu na vlasy, začala vyrábať aj rôzne druhy sušičov vlasov. V roku 1996 WAHL kupuje nemeckej firmy vyrábajúce strihacie strojčeky MOSER a ERMILA, čím sa stáva najväčším výrobcom strihacích strojčekov na svete. Paleta produktov sa rýchlo rozrástla a firma predstavuje svetu prvú žehličku na vlasy.

V roku 2009 oslavuje WAHL 90. výročie založenia ako priekopník produktov pre profesionálne a domácu starostlivosť o vlasy.

Firma WAHL k dnešnému dňu zamestnáva viac ako 2200 ľudí, jej produkty sa predávajú v 165 krajinách sveta a vo svojom portfóliu drží viac ako 100 patentov.

 

Kód: 08171-016
Výrobca WAHL
Farba: strieborno-hnedá
hmotnosť: 186 g
Šírka strihu: 32 mm
Výdrž akumulátora: až 120 minút
Dobíjanie akumulátora: až 135 minút
Vhodné pre: profesionálne použitie
Farba: lebka

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?