Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.

MOSER Genio Pro + kadernícka pláštenka ZADARMO

Nový špičkový akumulátorový strihací strojček MOSER Genio Pro sa strihacie hlavicou Magic Blade Aj s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, výkonný motor a dve výmenné li-ionové akumulátory. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 2 akumulátory, 4 prídavné plastové nástavce, olejničku a čistiaca kefka. Toto balenie obsahuje bonus v podobe luxusnej kadernícke pláštenky.

Čítať viac ..
€ 197.00 s DPH
€ 164.17 bez DPH
Cena pre registrovaných € 162.00

Nový špičkový akumulátorový strihací strojček MOSER Genio Pro sa strihacie hlavicou Magic Blade Aj s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, výkonný motor a dve výmenné li-ionové akumulátory. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 2 akumulátory, 4 prídavné plastové nástavce, olejničku a čistiaca kefka. Toto balenie obsahuje bonus v podobe luxusnej kadernícke pláštenky.

Čítať viac ..
€ 36.67

Náhradná hlava za zvýhodnenú cenu

Kúpte si jednu hlavu do zásoby, ušetríte!
€ 33.30

Oleje na strojčeky

Nezabudnite na olejovanie strojčeka, predĺžite mu životnosť a bude Vám strihať dlhšie, odporúčame tieto prípravky:
€ 5.00
€ 6.48
€ 10.93

Čistiace a dezinfekčné spreje

Na čistenie, dezinfekciu a okamžité schladenie hlavice odporúčame:
€ 15.56
€ 16.48
€ 9.26
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 197.00
€ 164.17 bez DPH

MOSER Genio Pro + kadernícka pláštenka ZADARMO

Nový špičkový akumulátorový strojček na vlasy Moser Genio Pro s náhradným akumulátorom

Moser Genio Pro je úplná novinka v top modeloch strihacích strojčekov na vlasy od svetoznámej nemeckej značky MOSE R, ktorá patrí medzi najkvalitnejšie výrobcu strojčekov viac ako 70 rokov. Vychádza zo staršieho typu Moser Genio, ale prináša úplne nový ergonomický dizajn i nové li-ionové akumulátory.

Moser Genio Pro je osadený vysoko kvalitný celokovovou strihacie hlavicou Magic Blade. Šírka strihu je 46 mm a výška strihu možno upravovať od 0,7 mm do 3 mm. Hlavica sa dá jednoducho a rýchlo odklopiť bez zbytočného skrutkovania - tým môžete strojček udržovať stále perfektne čistý.

Strojček obsahuje dva Li-iónové akumulátory, ktoré umožňujú veľmi rýchle nabíjanie - iba 50 min a až 75 min bezkáblového prevádzky, navyše bez pamäťového efektu. Tým docielite nepretržitej prevádzky strojčeka. Strojček disponuje tiež LED indikátorom, ktorý sám určí, kedy je potrebné batériu vymeniť.

Strojček poháňa veľmi silný a spoľahlivý DC motor s 5300 ot. za min. Strojček má tiež veľmi nízku hmotnosť 280 gramov a veľmi tichý chod. To všetko je spracované v elegantnom a predovšetkým ergonomickom šasi s moderným a nadčasovým dizajnom.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje štyri plastové prídavné nástavce s výškou 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, elegantný dobíjací stojanček s adaptérom a dvoma výmennými li-iónovými akumulátormi. V sade tiež nájdete čistiaca kefka na odstránenie zvyškov vlasov a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití. Táto sada obsahuje navyše kadernícku pláštenku Moser.

Kľúčové vlastnosti:

  • špičková strihacie hlavice Magic Blade s nastaviteľnou výškou strihu od 0,7 do 3 mm a šírkou strihu 46 mm
  • ľahko odnímateľná hlavice pre rýchlejšiu výmenu a ľahšiu údržbu
  • Nonstop prevádzka - dva akumulátory s najnovšou lítium-iónovou technológiou s výdržou 75 min a dobou nabitie iba 50 min Vám zabezpečí nepretržitú prevádzku
  • ľahké vybratie a prehodenie akumulátora, 3x dlhšiu životnosť batérií a bez pamäťového efektu
  • silný DC motor s 5300 ot.
  • nový, moderný dizajn, ktorý ctí ergonómiu
  • super nízka hmotnosť - len 280 g
  • veľmi tichý chod motora
  • LED dióda, ktorá sama oznámi, kedy je potrebné vymeniť batérie
  • rozmery: 180 x 47 x 42 mm
  • príslušenstvo: 2 li-ion akumulátory, nabíjací stojan, plastové prídavné hrebene 3, 6, 9, 12 mm, čistiaci štetec a olejnička sa špeciálnym olejom na strihacie hlavice
  • ako bonus - kvalitné kadernícka pláštenka Moser
  • vyrobené v Nemecku

Tip barbera: "Moser Genio Pro je nový, absolútne špičkový akumulátorový strojček, ktorý je ideálnou voľbou pre všetkých profesionálov, ktorí vyžadujú absolútnu spoľahlivosť a nepretržitú prevádzku. Ten zaisťujú dva výmenné li-o nové akumulátory. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu. V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť. Ak sa vám hlavice pri dlhšom prevádzke zahrieva, je vhodné použiť špeciálne vychladzovania sprej. "

 

 

Predĺžená záruka:

Vieme, že strihací strojček je pre Vás kľúčovým nástrojom pre výkon zamestnania. Ak chcete mať istotu, že bude o Váš strojček postarané aj po skončení zákonnej
záručnej doby, ponúkame Vám novú službu - predĺženie záruky o ďalších 12 mesiacov. Stačí len pri nákupe zakliknúť "Predĺžená záruka 1 rok"

 

MOSER

Nemecká spoločnosť založená v roku 1946 je dnes jedným z najvýznamnejších svetových výrobcov strihacích strojčekov, fénov, kuliem a žehličiek na vlasy.

Od roku 1996 je MOSER súčasťou nadnárodnej korporácie WAHL Professional, patrí teda do najväčšej svetovej korporácie produkujúce výrobky pre profesionálne i domácu starostlivosť o vlasy.

Strihacie strojčeky Moser sú najpredávanejšie a najpopulárnejšie výrobky tohto druhu v Slovenskej republike.

 

 

Kód: 1874-0050
Výrobca MOSER
Vhodné pre: profesionálne použitie
Farba: hnedá
Rozmery: 180 x 47 x 42 mm
hmotnosť: 280 g
Výška strihu: 0,7 - 3 mm
Šírka strihu: 46 mm
Výdrž akumulátora: až 90 minút
Dobíjanie akumulátora: až 180 minút
Typ akumulátora: Li-Ion

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?