Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.

Pevná kadernícka taška Wahl

Kvalitné vypolstrovaná kadernícka taška Wahl na strihací strojčeky a ďalšie príslušenstvo. Popruh na nosenie cez rameno.

Čítať viac ..
€ 34.00 s DPH
€ 28.33 bez DPH

Kvalitné vypolstrovaná kadernícka taška Wahl na strihací strojčeky a ďalšie príslušenstvo. Popruh na nosenie cez rameno.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 34.00
€ 28.33 bez DPH

Pevná kadernícka taška Wahl

Kvalitná polstrovaná kadernícka taška Wahl

  • pevná textilné taška na výrobky Wahl a príslušenstvo
  • zapínanie - pevný zips s dvoma jazdcami s okami pre možnosť uzamknutia zámkom
  • veľká kapacita - pevné dno a pevný kovový rám u zipsu pre jednoduché a široké roztvorenie tašky - drží tvar
  • vnútorné i vonkajšie vrecká na príslušenstvo
  • dve ucha a popruh na nosenie cez rameno
  • logo Wahl

 

WAHL Professional je severoamerická firma založená v roku 1919 Leom J. Wahl, ktorý si toho roku nechal patentovať prvý elektrický strihací strojček na vlasy. Táto korporácie sa týmto stála lídrom na poli profesionálnej i domácej starostlivosti o vlasy vo svojej kategórii.

V roku 1967 firma predstavila prvý bezdrôtový dobíjacie strojček a roku 1971 ho uviedla na trh, čím okamžite ovládla cez 90% severoamerického trhu sa strihacími strojčeky. V roku 1987 firma vynašla prvý kulmu na vlasy, začala vyrábať aj rôzne druhy sušičov vlasov. V roku 1996 WAHL kupuje nemeckej firmy vyrábajúce strihacie strojčeky MOSER a ERMILA, čím sa stáva najväčším výrobcom strihacích strojčekov na svete. Paleta produktov sa rýchlo rozrástla a firma predstavuje svetu prvú žehličku na vlasy.

V roku 2009 oslavuje WAHL 90. výročie založenia ako priekopník produktov pre profesionálne a domácu starostlivosť o vlasy.

Firma WAHL k dnešnému dňu zamestnáva viac ako 2200 ľudí, jej produkty sa predávajú v 165 krajinách sveta a vo svojom portfóliu drží viac ako 100 patentov.

 

Kód: 0093-6130
Výrobca WAHL

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?