Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR

MOSER Li + Pro2 - limitovaná edícia

Nová limitovaná séria excelentného akumulátorového strihacieho strojčeka MOSER Li + Pro2 s hlavicou Magic Blade II s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, dlhá výdrž, výkonný motor, dotykový displej s jednoduchou zmenou rýchlosti chodu a ďalšie chytré funkcie. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 6 prídavných plastových nástavcov, olejničku a čistiaca kefka.

Čítať viac ..
€ 245.00 s DPH
€ 204.17 bez DPH

Nová limitovaná séria excelentného akumulátorového strihacieho strojčeka MOSER Li + Pro2 s hlavicou Magic Blade II s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, dlhá výdrž, výkonný motor, dotykový displej s jednoduchou zmenou rýchlosti chodu a ďalšie chytré funkcie. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 6 prídavných plastových nástavcov, olejničku a čistiaca kefka.

Čítať viac ..

MOSER Li + Pro2 - limitovaná edícia

Nový profesionálny akumulátorový strihací strojček MOSER Li + Pro2 v limitovanej edícii. Nová generácia Smart strihacích strojčekov je tu!

Moser Li + Pro2 je nová a vylepšená verzia top modelu Li + Pro - vrcholového strojčeka z všetky ponuky strihacích strojčekov na vlasy od svetoznámej nemeckej značky MOSE R, ktorá patrí medzi najkvalitnejšie výrobcu strojčekov viac ako 70 rokov. V tomto strojčeka sa snúbi excelentná kvalita s elegantným spracovaním v nadčasovom dizajne s novými smart funkciami.

Moser Li + Pro2 je osadený novo vylepšenou verziou oceľové strihacie hlavice MAGIC BLADE II, ktorá sa pýši zosilnenou konštrukciou. Samozrejmosťou je vysoko kvalitné spracovanie. Šírka strihu je 46 mm a výška strihu možno upravovať od 0,7 mm do 3 mm. Hlavica sa dá jednoducho a rýchlo odklopiť bez zbytočného skrutkovania - tým môžete strojček udržovať stále perfektne čistý.

Strojček obsahuje Li-iónová akumulátor, ktorý umožňuje veľmi rýchle nabíjanie - do 60 min. Na plné nabitie potom vydrží naozaj veľmi dlho - až 120 min bezkáblového prevádzky, navyše bez pamäťového efektu. Strojček disponuje tiež LED indikátorom, ktorý ukazuje stav batérie a orientačné zvukovú kontrolkou, ktorá upozornuje na nedostatočnej olejovanie hlavice.

Strojček poháňa veľmi silný a spoľahlivý motor s troma rýchlosťami: 4100, 5200 a 5600 ot. za min., ktorý je navyše riadený mikroprocesorom, ktorý zaisťuje konštantnú rýchlosť strojčeka. Voľba rýchlosti sa vykonáva jednoduchým stlačením cez smart dotykový displej. Strojček má tiež veľmi nízku hmotnosť 265 gramov a veľmi tichý chod. To všetko je spracované v elegantnom, napriek tomu ergonomickom šasi s nadčasovým dizajnom. Li + Pro2 je vyrobené len v obmedzenom počte kusov!

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje šesť plastových prídavných nástavcov s výškou 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm a 25 mm, elegantný dobíjací stojanček s adaptérom. V sade tiež nájdete čistiaca kefka na odstránenie zvyškov vlasov a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití.

Kľúčové vlastnosti:

  • lítiový akumulátor (Li- ion) s veľmi rýchlym nabíjaním - iba 60 min., bez pamäťového efektu a až 120 min. bezkáblového prevádzky
  • veľmi silný motor - mikroprocesorom riadená konštantná (optimálna) rýchlosť
  • 3 stupne rýchlosti
  • dotykový smart displej
  • inteligentný - ukazuje stav nabíjania a kapacitu strojčeka, kontrolka signalizuje potrebu olejovanie hlavice
  • nová strihacie hlavice MAGIC Blade II - zosilnená konštrukcia, ľahko snímateľná s nastaviteľnou výškou strihu od 0,7 - 3 mm s šírkou strihu 46 mm
  • ľahko odnímateľná hlavice pre rýchlejšiu výmenu a ľahšiu údržbu
  • super ľahký (iba 265 g) a veľmi tichý
  • ergonomický, celistvý tvar strojčeka
  • veľmi elegantný, nadčasový vzhľad
  • rozmery: 180 x 47 x 42 mm
  • príslušenstvo: nabíjací stojan, sieťový transformátor, plastové prídavné hrebene - 3, 6, 9, 12, 18, 25 mm, olejnička sa spec. olejom na strihacie hlavice, čistiaca kefka
  • limitovaná edícia
  • vyrobené v Nemecku

 

 

Predĺžená záruka:

Vieme, že strihací strojček je pre Vás kľúčovým nástrojom pre výkon zamestnania. Ak chcete mať istotu, že bude o Váš strojček postarané aj po skončení zákonnej
záručnej doby, ponúkame Vám novú službu - predĺženie záruky o ďalších 12 mesiacov. Stačí len pri nákupe zakliknúť "Predĺžená záruka 1 rok"

 

 

 

MOSER

Nemecká spoločnosť založená v roku 1946 je dnes jedným z najvýznamnejších svetových výrobcov strihacích strojčekov, fénov, kuliem a žehličiek na vlasy.

Od roku 1996 je MOSER súčasťou nadnárodnej korporácie WAHL Professional, patrí teda do najväčšej svetovej korporácie produkujúce výrobky pre profesionálne i domácu starostlivosť o vlasy.

Strihacie strojčeky Moser sú najpredávanejšie a najpopulárnejšie výrobky tohto druhu v Slovenskej republike.

Kód: 1888-0050
Výrobca MOSER

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?