Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME DNES

Darčeková sada Cpt. Fawcett (olej, vosk a skladacie hrebeň)

KPZka pre fúzy a fúzy - balenie obsahuje olej na bradu, vosk na fúzy a skladací vreckový hrebeň - to všetko od anglickej značky Captain Fawcett. Čítať viac ..
€ 67.00 s DPH
€ 55.83 bez DPH
KPZka pre fúzy a fúzy - balenie obsahuje olej na bradu, vosk na fúzy a skladací vreckový hrebeň - to všetko od anglickej značky Captain Fawcett. Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 67.00
€ 55.83 bez DPH

Darčeková sada Cpt. Fawcett (olej, vosk a skladacie hrebeň)

Každý skúsený dobrodruh Vám potvrdí, aká dôležitá je na cestách výstroj. A ak sa chcete predierať divočinou miest a mať dobrý lov, budete jej potrebovať. Kapitán Fawcett pri vývoji tejto škatuľky poslednej záchrany, spolupracoval so svetovo preslávenou značkou Dandy & Gentleman. A tento tím dobre vie, čo muži potrebujú a ženy milujú.

V kovovom puzdre (ako od tabaku) nájdete olej, vosk a skladacie hrebeň.

obsah:

  • Olej Ricki Hall Bozzy & baccata (10ml)

Olej na bradu s originálnou vôňou, ktorá je tvorená z medu, tabakových listov, kadidla, javorového sirupu, čerstvého machu, vanilky zakončené tónmi myrty a rumu s pomarančom.

Použitie: Do rúk naneste pár kvapiek oleja, rozotrite ho medzi dlaňami a vmasírujte do fúzov. Nakoniec bradu prečešte hrebeňom.

Zloženie: Základné oleje: mandľový, jojobový, obohatené vitamínom E. Esenciálne oleje: vanilka, kadidlo, more, myrta, chmeľ patchouli, dubový mach, benzoin, tabak a pomaranč.

  • Vosk na fúzy Ricki Hall Bozzy & baccata (15ml)

Vosk na fúzy je vyrobený z kvalitných surovín, vôňa je docielené prírodnými esenciálnymi olejmi.

Použitie: Vosk uchovávajte v teple. Špičkou nechtu naberte malé množstvo vosku. Prevetrajte vosk medzi prstami, aby sa roztekala a vmasírujte ho do fúzov. Na záver môžete vosk použiť pre konečné inštalovaný.

Zloženie: Esenciálne oleje cera flava, praffinum-liquidum, vanilka, kadidlo, myrta, chmeľ, dubový mach, patchouli, benzoin, tabak a pomaranč.

Určené len na vonkajšie použitie.

  • Skladacia hrebeň na fúzy

Štýlový jemne ozubený hrebeň je kľúčom k správnej starostlivosti, údržbe a úprave fúzov. Používajte ho najlepšie spolu s ďalšími výrobkami pre starostlivosť o fúzy, ako je vosk, alebo balzam Capitain Fawcett 's.

Dĺžka rozloženého hrebeni: 117 mm

Captain Fawcett

Anglická značka, ktorá sa špecializuje na výrobu luxusné "old fashioned" kozmetiky. Spoločnosť je pomenovaná podľa edwardiánského kapitána Peabody Fawcetta, ktorý zmizol v roku 1905 na expedíciu v Afrike. V roku 1997 bol nájdený jeho kufor plný olejov, mastí a balzamov, ktoré sám vyrábal. Na základe použitých ingrediencií vznikla londýnska kozmetika Captain Fawcett. V súčasnosti ponúka všetko, čo pravý muž potrebuje - pomôcky a prípravky na úpravu fúzov, holenie či pánske vône.

Kód: Cpt.
Výrobca Captain Fawcett
Materiál
Drevené ÁNO

Podobné produkty

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?