Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME DNES

Andis beSPOKE TRIMMER

Bezdrôtové nabíjanie, inovácia a elegantné balenie na vylepšenie vašich strihov. Čepele tohto strojčeka GTX-Z Blade vám umožnia dokončiť vaše účesy s štýlom a presnosťou.

Čítať viac ..
€ 299.00 s DPH
€ 249.17 bez DPH

Bezdrôtové nabíjanie, inovácia a elegantné balenie na vylepšenie vašich strihov. Čepele tohto strojčeka GTX-Z Blade vám umožnia dokončiť vaše účesy s štýlom a presnosťou.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 299.00
€ 249.17 bez DPH

Andis beSPOKE TRIMMER

 

Predstavujeme Vám Andis beSPOKE Trimmer, profesionálny strihací strojček navrhnutý pre najvyšší výkon a presnosť. Tento strojček je ideálny pre profesionálne aj domáce použitie, poskytuje dokonalé strihanie a tvarovanie.

Kľúčové vlastnosti Andis beSPOKE Trimmer: 

  • ✅ Profesionálny výkon: Výkonný motor poskytuje rýchle a presné strihanie bez zatahovania či ťahania vlasov.
  • ✅ Lithium-iontová batéria: Dlhá výdrž batérie až 100 minút s rýchlym nabíjaním za 60 minút. Bezdrôtový prevádzka pre maximálne pohodlie a flexibilitu.
  • ✅ Nastaviteľná čepeľ: Nerezová čepeľ s nastaviteľnou dĺžkou strihu pre jednoduché tvarovanie a detailnú prácu.
  • ✅ Ergonomický dizajn: Ľahký a ľahko ovládateľný strojček pre pohodlné držanie a presnú manipuláciu.
  • ✅ Príslušenstvo v balení: Strojček Andis beSPOKE Trimmer, 4 hrebene pre rôzne dĺžky strihu (1,5 mm, 3 mm, 6 mm, 10 mm), olej na čepele, čistiaci kefa, nabíjačka a stojan.

Vyskúšajte Andis beSPOKE Trimmer a zistite, prečo je to jeden z najlepších profesionálnych strojčekov na trhu. Urobte si účes snov s touto inovatívnou a spoľahlivou mašinkou!

Andis:

Jeden z najžiadanejších svetových výrobcov nástrojov v starostlivosti o vlasy, fúzy a srsť prišiel na svet už v roku 1922 v USA, v Racine vo Wisconsine.

Zakladateľ tejto rodinnej firmy Matthew Andis, sa v prvých rokoch špecializoval na strihací strojčeky na vlasy pre domáce i profesionálne použitie a na strojčeky na strihanie psov. Spoločnosť sa úspešne rozrastala a tak v roku 1971 začal rozširovať sortiment o žehličky na vlasy, kulmy, fény aj strojčeky pre strihanie ostatných domácich zvierat.
V súčasnosti, keď Andis vedie už štvrtá generácia, neprestávajú svetový trh zásobovať stále ďalšími inováciami. Majú zhruba 400 zamestnancov a vyváža do 90 krajín sveta.
Ich tiché, ľahké a výkonné strojčeky, fény, kulmy a ďalšie kadernícke potreby sa stali medzi profesionálov v obore skutočne fenoménom.
Kód: 74135
Výrobca ANDIS
Šírka strihu: 38 mm
Vhodné pre: profesionálne použitie
Farba: čierna
hmotnosť: 221 g
Co chci ostříhat
Vlasy ÁNO
Napájení
Akumulátorové ÁNO
Zaměření strojku
Na kompletnej strih ÁNO
Na detaily ÁNO

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?